Iskoristi 5+ ponudu

Kada postaneš korisnik Progresiv paketa naše Banke i prebaciš zaradu ili njen deo u minimalnom iznosu od 35.000 RSD, ostvaruješ 5+ pogodnosti uz 5+ Progresiv tekući račun.

Bez naknade:

 • za podizanje novca sa bilo kog bankomata bilo koje banke u Srbiji, na više od 3000 lokacija
 • za održavanje viševalutnog tekućeg računa: u dinarima, evrima i dolarima
 • za sve transakcije u domaćem platnom prometu do 300.000 RSD
 • za plaćanje u inostranstvu uz Mastercard kartice naše Banke
 • za međunarodno UNIQA putno osiguranje za celu porodicu 30 dana u godini uz aktivnu Mastercard kreditnu karticu naše Banke
FORMA

Podnesi zahtev online

Unesi podatke i očekuj poziv našeg agenta

  Ime i prezime *
  Broj telefona *
  Mesto boravka *

  Na sledećem linku možeš pročitati Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti

  Prikupljeni podaci korisnika biće korišćeni isključivo u svrhu pozivanja radi dodatnog informisanja u predugovornoj fazi o uslovima proizvoda Mobi Banke.

  Povoljniji uslovi

  • za kurs evra u menjačnici aplikacije, za postojeće korisnike u odnosu na Lite i Basic paket
  • za kamatnu stopu za kredite za refinansiranje u slučaju refinansiranja 50% ili više obaveza prema drugoj banci u iznosu preko 1.000.000 RSD
  • za kamatnu stopu za kreditne kartice
  Pogledaj tarifnik

  Detalji računa

  Bez mesečne naknade za vođenje platnog računa u RSD i EUR, Progresiv platni račun ti omogućava niz usluga takođe bez naknade, ili uz minimalnu naknadu.

  Sve pogodnosti koje se tiču naše Banke su vremenski neograničene, dokle god primaš celu zaradu ili njen deo u našoj Banci u minimalnom iznosu od 35.000 RSD, korisnik si našeg Progresiv paketa i aktivan ti je 5+ Progresiv tekući račun.

  Svoje bankarske obaveze rešavaj u hodu, kada i gde ti želiš, jer naša mobilna banka je uvek i svuda uz tebe. Na raspolaganju su ti i naši savetnici na više od 50 lokacija u zemlji, koji ti mogu pomoći da otvoriš 5+ Progresiv tekući račun. Mi smo tu, da ne moraš baš o svemu da misliš.

  Izostanak jedne zarade ne znači automatski gubitak benefita.