Štednja po viđenju u evrima

Započni štednju brzo, jednostavno i potpuno onlajn.

some alt

Neka ti novac uvek bude na raspolaganju, dok istovremeno štediš i uvećavaš svoju deviznu štednju iz meseca u mesec, sa ukupnom kamatom od 0,42%

Otvori štedni račun potpuno onlajn i započni štednju u evrima po svojoj meri, jer nema ni minimalnog ni maksimalnog iznosa štednje.

Yoga girl

Ostavi podatke i pozvaćemo te sa svim informacijama:

Unesi podatke i očekuj poziv našeg agenta

  Ime i prezime *
  Broj telefona *
  Mesto boravka *

  Na sledećem linku možeš pročitati Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti

  Prikupljeni podaci korisnika biće korišćeni isključivo u svrhu pozivanja radi dodatnog informisanja u predugovornoj fazi o uslovima proizvoda naše Banke.

  Korisne informacije

  Šta ti donosi devizna štednja po viđenju?

  • Obračun i pripis kamate se vrši na kraju svakog meseca ili u trenutku prekida štednje, pri čemu se novac prebacuje na tekući račun, uz napomenu da se na prihode od kamata na štednju u devizama plaća porez od 15%.
  • Ne postoji minimalni, ni maksimalni iznos koji je moguće deponovati.
  • Moguće je imati više od jednog štednog računa.
  • Uslov za otvaranje računa štednje po viđenju je otvoren tekući račun u našoj Banci (dovoljno je da imaš Lite račun koji je besplatan), kao i aktivnu aplikaciju.
  • U slučaju eventualne izmene ili ukidanja dodatne pogodnosti u vidu Bonus kamate, Banka će te obavestiti najmanje 30 dana ranije, uz navođenje statusa pogodnosti koju pružamo.

  Primer devizne štednje po viđenju bez promene glavnice 12 meseci

  Napomena: Primer je urađen pod pretpostavkom da je novac deponovan na oročeni štedni račun 05.02.2024. godine, prema kamatnim stopama koje su navedene u primeru.

  Učestvujemo u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

  Više informacija možeš da pročitaš OVDE.