Kada nešto dobro postane još bolje,
Progresiv+

Prenesi zaradu ili deo zarade u minimalnom iznosu od 35.000 RSD u našu Banku i uz mesečnu naknadu od 400 RSD uživaj u posebnim Progresiv+ pogodnostima.

Zašto da postanem progresiv+ korisnik?

Više je razloga:

Podizanje gotovine na bankomatima svih banaka u zemlji bez provizije

Svaki bankomat je tvoj! Uz Progresiv+ možeš neograničen broj puta da podižeš keš sa bankomata svih banaka u zemlji bez naknade!

Međunarodno putno osiguranje

Kao Progresiv+ korisnik uz aktivnu kreditnu karticu imaš besplatno UNIQA osiguranje za sebe i članove svoje uže porodice 30 dana u godini, širom sveta.

Povoljnija kamata

Kao Progresiv+ korisnik imaš povoljniju kamatu na dozvoljeno prekoračenje, u odnosu na korisnike Starter i Lite računa.

Povoljan kurs u onlajn menjačnici

Ne moraš da tražiš menjačnice po gradu, kada imaš jednu jako povoljnu u džepu! Uz Progresiv+ pogodnosti u aplikaciji razmenjuj novac po povoljnom kursu, u odnosu na korisnike Starter i Lite računa.

Detalji u vezi sa međunarodnim putnim osiguranjem

Uz paket Uniqa osiguranja ti i tvoja porodica ste zajedno osigurani 30 dana u godini, svuda u svetu, u iznosu do 10.000,00 EUR. Članovi porodice, u koje spadaju supružnik, vanbračni supružnik (sa adresom stanovanja kao vlasnik kartice) i deca starosti do 25 godina, ne moraju biti sa tobom na putovanju da bi mogli da koriste osiguranje. Podatke o ostalim osiguranicima, članovima porodice, nije potrebno dostavljati osiguravajućoj kući obzirom da osiguranje za njih važi i bez dostavljenih podataka.

Polisu putnog osiguranja i prateću dokumentaciju sa uslovima dobijaš mejlom, nakon aktivacije kreditne kartice. Polisu možeš preuzeti i putem internet i mobilne aplikacije na putanji Moja banka / Moja dokumenta /Krediti.

Period važenja osiguranja označen je na polisi osiguranja. Polisa će biti  automatski obnovljena ukoliko poseduješ aktivnu kreditnu karticu uz koju je polisa izdata, koristiš Progresiv paket i primaš zaradu u iznosu većem od 35.000,00 RSD preko Yettel Bank računa.

U slučaju gašenja kreditne kartice uz koju je polisa izdata, kao i neredovnim izmirivanjem dospelih obaveza po kreditnoj kartici (kašnjenje preko 60 dana) putno osiguranje prestaće da važi.

Napomena: putno osiguranje se dobija samo prilikom prvog izdavanja kreditne kartice. Ukoliko ti je ugašena kreditna kartica uz koju je izdato putno osiguranje, izdavanje nove kreditne kartice ne podrazumeva novo putno osiguranje.

Za sva pitanja u vezi sa obnovom polise ili izmenama u ličnim podacima na polisi, možeš da kontaktiraš Kontakt centar Banke, pozivom na broj 063/9005 ili putem imejl adrese banka@yettelbank.rs.

Kako da postanem Progresiv+ korisnik?

Korak 1.

Postani Progresiv korisnik.

Ukoliko još uvek nisi Yettel Bank korisnik, otvori PROGRESIV račun. Ukoliko koristiš STARTER ili OSNOVNI račun, u okviru internet ili mobilne aplikacije podnesi zahtev za prelazak na PROGRESIV.

Ukoliko si već PROGRESIV korisnik, ali još uvek ne primaš platu u našoj Banci, pređi na Korak 2.

Korak 2.


Prenesi celu ili deo zarade u Yettel Bank

Zahtev za prenos cele ili dela zarade se dostavlja obračunskoj službi u okviru tvoje firme. Dovoljno je da dostaviš broj tekućeg računa otvoren u našoj Banci i na zahtevu definišeš procentualni ili fiksni iznos zarade koji želiš da primaš u našoj Banci. Broj računa otvoren u našoj Banci možeš videti na svojoj debitnoj kartici, na mobilnoj ili internet aplikaciji Banke u sekciji Moji Računi ili u Ugovoru o otvaranju i vođenju tekućeg računa.

Nakon evidentirane uplate prve zarade u iznosu većem od 35.000 dinara, automatski postaješ korisnik Progresiv+ paketa i od sledećeg dana već možeš uživati u svim njegovim pogodnostima.

Ukoliko prestaneš da koristiš Progresiv paket i/ili izostanu dve mesečne zarade* u okviru tri meseca u iznosu od najmanje 35.000 RSD po zaradi, preko računa u našoj Banci, prestaju da važe pogodnosti Progresiv+ paketa.

*Mesečna zarada podrazumeva prijem zarade preko računa u našoj Banci u toku jednog kalendarskog meseca.

 

Bez mesečne naknade za vođenje platnog računa u RSD i EU, Progresiv platni račun ti omogućava niz usluga takođe bez naknade, ili uz minimalnu naknadu.

Sve pogodnosti koje se tiču naše Banke su vremenski neograničene, dokle god primaš celu zaradu ili njen deo u našoj Banci u minimalnom iznosu od 35.000 RSD, korisnik si našeg Progresiv paketa i aktivan ti je 5+ Progresiv tekući račun.

Svoje bankarske obaveze rešavaj u hodu, kada i gde ti želiš, jer naša mobilna banka je uvek i svuda uz tebe. Na raspolaganju su ti i naši savetnici na više od 50 lokacija u zemlji, koji ti mogu pomoći da otvoriš 5+ Progresiv tekući račun. Mi smo tu, da ne moraš baš o svemu da misliš

Izostanak jedne zarade ne znači automatski gubitak benefita.