Yettel Bank je tu

Prepusti se jedinstvenom iskustvu digitalnog bankarstva

Svet tehnologije je uzbudljiv, bogat i prelep. Prostor gde se može istraživati, otkrivati i uživati. Ipak, za neke može delovati dosta složeno i zbunjujuće. Mi živimo tehnologiju, ali više volimo ljude.

Zato smo ujedinili snage i napravili jedan jedinstveni Yettel brend, koji ti jednostavno približava telekomunikacije i bankarstvo. Kao tvoj partner u svetu tehnologije i digitalnom bankarstvu, mi smo tu da prilagodimo bankarstvo i tehnologiju tebi. Nastojimo da ih učinimo jasnim, intuitivnim, povezanim i sigurnim.

Želimo ti dobrodošlicu u veliku Yettel porodicu!

         Instagram                                     Facebook                                       LinkedIn

Klikom na link iznad zaprati naš Instagram profil

Klikom na link iznad zaprati našu Facebook stranicu

Klikom na link iznad zaprati našu LinkedIn stranicu

Zašto Yettel Bank?

Polazimo od pretpostavke da uživaš da rešavaš sve onlajn i u hodu, zato smo svoje poslovanje prilagodili konceptu bankarstva u pokretu.

Yettel Bank je prva prava mobilna i digitalna banka u regionu, koja je potpuno prilagođena tebi i zato uvek nastojimo da ti pružimo jedinstvene ponude na tržištu. Želimo da bankarstvo učinimo jednostavnim, bezbednim i potpuno digitalnim. Naši proizvodi i usluge su potpuno transparentni, kod nas nema skrivenih troškova i sitnih slova.

5+ ponuda

Pravi dokaz tog pristupa jeste naša 5+ ponuda. Preneseš deo zarade u minimalnom iznosu od 35.000 RSD i više nema naknada za: održavanje računa, podizanje novca sa bankomata bilo koje banke, domaće transakcije, plaćanje u inostranstvu i međunarodno putno osiguranje. A za korisnike Yettel mreže, pripremili smo pravo iznenađenje!

Saznaj više

Keš kredit za refinansiranje

Takođe, naš Keš kredit za refinansiranje ima fiksnu i uvek istu kamatnu stopu od 9,95% i period otplate od 70 meseci. Možeš uzeti i dodatni keš, jer je maksimalni iznos kredita 3.500.000 RSD. Uz ovaj kredit i uslove, možeš da vratiš vreme i doneseš nove, bolje odluke!

Saznaj više

Štednja po viđenju

Kada započneš Štednju po viđenju kod nas, novac ti je uvek na raspolaganju, a istovremeno štediš i uvećavaš svoju dinarsku štednju iz meseca u mesec, sa ukupnom kamatom od 4,01%. Jednostavno i bez minimalnog ili maksimalnog iznosa štednje!

Saznaj više

Počni da uživaš u svim pogodnostima digitalnog bankarstva odmah.

Otvori račun