Zašto digitalno bankarstvo?

Tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Jednostavno, transparentno, odgovorno.

Prilagođeni tebi

Verujemo da voliš da ti je telefon uvek pri ruci, zato smo svoje poslovanje prilagodili tebi, kroz koncept bankarstva u pokretu. Pružamo ti zaista drugačije iskustvo bankarstva – potpuno mobilno i digitalno. Kao tvoj partner u digitalnom bankarstvu, želimo da ga učinimo jednostavnim, transparentnim i intuitivnim.
U svakoj našoj komunikaciji nastojimo da budemo što jasniji i precizniji. Bitno nam je da sve uvek i odmah razumeš, bilo da se odnosi na ponudu, proizvod ili cenu. Naš Tarifnik je najkraći na tržištu, a kada ti predstavljamo ponude, tu nema skrivenih troškova i sitnih slova. Kod nas je kamatna stopa uvek ista i fiksna, NKS=EKS. Fer odnos sa tobom nam je jako bitan i želimo da uvek, u svakom smislu, budemo transparentni.

5+ ponuda

Pravi dokaz tog pristupa jeste naša 5+ ponuda. Preneseš deo zarade u minimalnom iznosu od 35.000 RSD i više nema naknada za: održavanje računa, podizanje novca sa bankomata bilo koje banke, domaće transakcije, plaćanje u inostranstvu i međunarodno putno osiguranje. A za korisnike Yettel mreže, pripremili smo pravo iznenađenje!

Saznaj više

Keš kredit za refinansiranje

Takođe, naš Keš kredit za refinansiranje ima fiksnu i uvek istu kamatnu stopu od 9,95% i period otplate od 70 meseci. Možeš uzeti i dodatni keš, jer je maksimalni iznos kredita 3.500.000 RSD. Uz ovaj kredit i uslove, možeš da vratiš vreme i doneseš nove, bolje odluke!

Keš kredit za refinansiranje

Štednja po viđenju

Kada započneš Štednju po viđenju kod nas, novac ti je uvek na raspolaganju, a istovremeno štediš i uvećavaš svoju dinarsku štednju iz meseca u mesec, sa ukupnom kamatom od 4,01%. Jednostavno i bez minimalnog ili maksimalnog iznosa štednje!

Štednja po viđenju