Zašto je Yettel Bank zelena?

Tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Jednostavno, transparentno, odgovorno.

U skladu sa prirodom

Pored toga što smo prva prava digitalna banka, dodatno doprinosimo očuvanju životne sredine na više načina. Stremimo načinu rada koji podrazumeva što manje korišćenje papira, jer znamo da samo zajedno možemo da napravimo razliku.

Oduvek smo voleli da budemo pioniri u bankarstvu, tako i prvi u Srbiji uvodimo eko Mastercard debitne i kreditne kartice. Ove kartice su posebne, napravljene od recikliranog materijala i mogu se ponovo reciklirati. To znači da značajno doprinose sveobuhvatnim naporima u upravljanju i smanjenju plastičnog otpada. Obe naše inovativne Mastercard kartice, kako debitne tako i kreditne, dostavljamo u posebnom pismu od recikliranog papira.

Saznaj više

Prilagođeni tebi

Verujemo da voliš da ti je telefon uvek pri ruci, zato smo svoje poslovanje prilagodili tebi, kroz koncept bankarstva u pokretu. Pružamo ti zaista drugačije iskustvo bankarstva – potpuno mobilno i digitalno. Kao tvoj partner u digitalnom bankarstvu, želimo da ga učinimo jednostavnim, transparentnim i intuitivnim.

Tu su i naši savetnici

Za sva pitanja i savete u vezi sa kreditnim i štednim proizvodima, kao i našim ponudama i uslugama. Pomoći će ti i objasniti sve što te zanima u vezi sa bankarstvom. Čekaju te u više od 50 Yettel prodavnica da zajedno sa tobom naprave najbolje rešenje za tebe. Nakon kreiranog rešenja, savetnici su i dalje tu za tebe kao svakodnevna podrška u finansijskom svetu. Svesni smo koliko znači imati svog istinskog savetnika, kome možeš da veruješ i koji želi da ti pomogne.

Saznaj više