Moji podaci za banku

Kredit. Kako? Brzo i lako.

Sada je i kredit na klik.

some alt

Uz samo jedan klik, dostavi sve podatke potrebne da podneseš zahtev za naše kreditne proizvode, putem usluge eUprave Moji podaci za banku.

Yettel Bank je među prvim bankama u Srbiji koja podržava ovu uslugu eUprave i svojim korisnicima omogućava da na jednostavan način, potpuno onlajn, uz uštedu vremena i troškova, pribave neophodne podatke za podnošenje zahteva za kredit i proslede ih našoj Banci.

Uz to, kod naših savetnika možeš dobiti parametre za dvofaktorsku autentikaciju (eID), neophodnu za korišćenje ove usluge kao i drugih usluga eUprave.

Usluga Moji podaci za banku dostupna je našim postojećim korisnicima, koji prilikom podnošenja zahteva za kredit putem internet aplikacije ili na prodajnom mestu žele da dostave podatke na ovaj način. Podatke možeš da dostaviš ovde.

Kako se koristi usluga Moji podaci za banku?

Prilikom podnošenja zahteva za kreditne proizvode, koraci su sledeći:

  1. Registruj se ili prijavi na portal eUprava, kvalifikovanim sertifikatom ili dvofaktorskom autentikacijom. Više o ovoj vrsti registracije saznaj na portalu eUprave.
  2. Na portalu eUprave u okviru opcije „Usluge“ odaberi i pokreni uslugu „Moji podaci za banku“.
  3. Kada se pokrene usluga, odaberi Yettel Bank i klikni na dugme „Preuzmi podatke“. U ovom koraku nalazi se i pristanak za obradu podataka o ličnosti.
  4. Klikom na „Prosledi podatke“, generišu se dokumenti Zahtev za prikupljanje i omogućavanje prosleđivanja podataka kao i Pristanak za obradu podataka o ličnosti, koji se odmah dostavljaju našoj Banci.
  5. Nakon što od eUprave dobiješ na mejl Potvrdu o elektronskoj dostavi, na našoj internet aplikaciji, u Katalogu proizvoda, odaberi željeni kreditni proizvod i započni proces apliciranja. Umesto potvrde o zaradi (izvodi banke ili potvrda o zaposlenju) priloži dobijenu Potvrdu o elektronskoj dostavi.
  6. Na osnovu ličnih, finansijskih i podataka o poslodavcu, priložene dokumentacije i podataka iz izveštaja Kreditnog Biroa, Banka će doneti odluku o odobrenju kredita, o čemu ćemo te obavestiti kroz SMS i mejl.