Kako smo transparentni?

Tvoj partner u digitalnom bankarstvu.
Jednostavno, transparentno, odgovorno.

Šta je za nas transparentno bankarstvo?

U svakoj našoj komunikaciji nastojimo da budemo što jasniji i precizniji. Bitno nam je da sve uvek i odmah razumeš, bilo da se odnosi na ponudu, proizvod ili cenu. Naš Tarifnik je najkraći na tržištu, a kada ti predstavljamo ponude, tu nema skrivenih troškova i sitnih slova. Kod nas je kamatna stopa uvek ista i fiksna, NKS=EKS. Fer odnos sa tobom nam je jako bitan i želimo da uvek, u svakom smislu, budemo transparentni.

Tu su i naši savetnici

Za sva pitanja i savete u vezi sa kreditnim i štednim proizvodima, kao i našim ponudama i uslugama. Pomoći će ti i objasniti sve što te zanima u vezi sa bankarstvom. Čekaju te u više od 50 Yettel prodavnica da zajedno sa tobom naprave najbolje rešenje za tebe. Nakon kreiranog rešenja, savetnici su i dalje tu za tebe kao svakodnevna podrška u finansijskom svetu. Svesni smo koliko znači imati svog istinskog savetnika, kome možeš da veruješ i koji želi da ti pomogne.

Yettel Bank savetnik

Deo Yettel porodice

Delimo ime, jer delimo misiju – prilagođavamo tehnologiju i bankarstvo tebi. Pametna tehnologija više nije budućnost već naša svakodnevica, a mi ti je približavamo koristeći njene najbolje strane.
Svet tehnologije je uzbudljiv, bogat i prelep. Prostor gde se može istraživati, otkrivati i uživati. Ipak, za neke može delovati dosta složeno i zbunjujuće. Mi živimo tehnologiju, ali više volimo ljude. Ujedinili smo snage i napravili jedan jedinstveni Yettel brend.

Saznaj više